schoolreis: een verslag door de kinderen van L3

Een verslagje van onze schoolreis door de kinderen zelf:

De attracties waren super! De dolfijnenshow was prachtig. Het was heel leuk zoeken in het doolhof. Het zwembad en het treintje waren super tof. De picknick was heel gezellig.
Robbe & Ella

Ik vond het zwembad niet zo leuk omdat het zo koud was. De botsauto's waren leuk en de glijbaan met bootjes vond ik het tofst omdat je zo vlug naar beneden ging. Op de draaimolen en het piratenschip werd ik duizelig. Het doolhof was leuk maar het was moeilijk om de boom in het midden te vinden, ik ben er niet geraakt.
Thomas L.

Het was de leukste dag van mijn leven. Het doolhof vond ik echt leuk maar het was wel zoeken hoe ik er weg zal komen. Na het eten gingen we zwemmen en dan naar de dolfijnenshow. In de namiddag gingen we naar de attracties, daar was ook een treintje. De binnenspeeltuin was dolfijn!
Phara

Ik vond het leuk in het doolhof maar ook heel moeilijk! Ik vond het leuk op alle attracties: vooral de orka's, de stoeltjes en de botsauto's. Ik dolfijnenshow was heel mooi maar jammer genoeg rap gedaan. Deze dag is heel snel voorbijgegaan.
Thomas D. & Sanay

Ik vond het moeilijk om uit het doolhof te geraken. Het was een koud zwembad. Ik vond het het heel leuk op de orka's en op het speelplein. Ik wil die dag graag nog eens overdoen.
Seppe & Michèle

We vonden het een superleuke dag. We want altijd samen op stap. We we supertof vonden: de dolfijnenshow, de schommels en alle andere attracties.
Het zwemmen was leuk maar jammer dat Zelia niet ging zwemmen. Het water was wel heel koud. Leuk dat we op de terugweg naar een film konden kijken.
Constance & Zelia

Het fijnste was het hel grote zwembad met heel veel glijbanen. Er was ook een grote emmer die omdraait met heel veel water in. De orka's gaven ons kriebels in de buik.
Lana & Faith-Lynn

De orka was een hele leuke attracties, waarop het heel rap ging. In het zwembad waren er 4 glijbanen: 2 korte en 2 die heel snel gaan.
Lander en Rube

Ik vond de schoolreis heel leuk, vooral de schommelstoeltjes. Ik ging op de orka met Marie-Julie. Jammer dat het zwembad koud was. Meester Maarten deed er heel grappig. Op de waterglijbaan werd je helemaal niet nat. Ik ging erop samen met Zelia. De boot op de trappen dragen was wel vermoeiend. De binnenspeeltuin en de dolfijnenshow vond ik heel leuk. Het was de leukste schoolreis ooit.
Marie-Lien

Het was leuk dat we met een dubbeldekker gingen. Die bracht ons eerst naar het doolhof en dan naar het Boudewijnpark. 
Baptist & Florian

De orka vonden we het leukst. Dat ging heel snel en we kregen kriebels in onze buik ervan. De show van de dolfijnen was super mooi.
Lowie, Vic, Tristan

Op schoolreis was het super. De orka was cool!!! De piratenboot ging heel hard schudden. Ik was te klein voor de botsauto's. Ik kwam bijna niet meer uit het doohof. We moesten een kwartier aanschuiven voor de waterglijbaan, maar het was heel leuk. Het treintje was ook leuk. We eindigden in de binnenspeeltuin.
Marie-Julie

Ik het doolhof vond ik het niet zo leuk want ik zat vast. De draaimolen was super nice en de piratenboot was cool. Op de botsauto's was het niet leuk omdat het karretje niet werkte. De dolfijntjes waren super mooi en schattig. Het zwembad was koud waar wel leuk. De film op de bus was ook heel mooi.
Staf en Rolf